Kom igång

Är du ny på det här med löpning och vill komma igång? Vi erbjuder ett nybörjarprogram för dig som vill få en bra start i din löpträning. Här behövs inga förkunskaper då passen är anpassade till dig som börjar på noll. Du kan välja mellan ”Kom igång” där du får ett färdigt program som du kör själv eller ”Kom igång plus” där du får 2 gruppträffar med löpcoach samt pepp och hjälp längs vägen.

  • Kom igång plus: Här får du ett färdigt program på 8 veckor som innehåller löpning och styrka. I plus-upplägget ingår utöver det färdiga programmet även 2 fysiska träffar med löpcoach i grupp. En träff vid start där vi går igenom löpteknik, styrkeövningar och svarar på frågor, samt en träff i mitten v programmet då vi kör ett pass tillsammans. Du får inbjudan till en privat facebookgrupp där du, vi och de andra i gruppen kan peppa varandra och få tillgång till videoklipp där vi förklarar pass och övningar. Just nu har vi inget nytt datum för ny start. Kontakta oss gärna via mail om du är intresserad.
  • Kom igång : Ett färdigt program helt online. Här ingår 8 veckors träning med två löpträningspass, ett extrapass samt ett lättare styrkepass i veckan. Passen kräver inte några redskap mer än en klocka eller mobil att ta tid med. Vi skickar programmet och finns tillgängliga via mail för att svara på frågor under dina 8 veckor och du sköter resten! Start löpande, Pris 199kr