Om oss

Här har ni oss! Vi sprang på varandra i en löpgrupp 2019 och sedan dess har vi delat och/eller följt varandras drömmar och mål, peppat och hejat på varandra under lopp och träning samt coachat varandra som ledare och deltagare i olika sammanhang.

Vi insåg ganska tidigt att vi tyckte och tänkte väldigt lika angående träning och hälsa över lag och att vi hade den gemensamma drömmen att få inspirera, peppa och utmana andra löpare, inte bara till en hälsosam livsstil utan till en rolig stund i vardagen. Det ska vara kul att träna, både före, under och efter passet och vi vill hjälpa medlemmar i klubben och deltagare i intervallgruppen att hitta, behålla eller återfinna glädjen i löpning. 

Karin

Löpning har inte alltid varit en del av mitt liv, jag sprang lite till och från när jag var yngre men den riktiga passionen för löpningen hittade jag först i vuxen ålder. Det viktigaste med min löpning eller träningen över lag är hur det får mig att må både mentalt och fysiskt och det är alltid mitt huvudsyfte med träningen. Jag älskar alla typer av pass, jag vill springa hårda intervallpass så jag nästan spyr men älskar också springa ut i skogen och bara njuta av naturen.

För några år sedan upptäckte jag också hur kul det var att också coacha andra och under en lite deppigare period i mitt liv bestämde jag mig för att investera i mig själv och gå en PT utbildning, jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med det, men så fick det bli! Jag utbildade mig och blev då Licensierad personlig Tränare och Löpcoach genom The Academy. Samtidigt startade jag upp en träningsgrupp och så småningom en löpgrupp för att använda mina kunskaper och sprida träningen ut till fler. Det ger så mycket och man kan med så enkla medel hjälpa någon lite på traven. Jag älskar att få människor hitta glädjen i träningen och få dom att känna den härliga känslan som jag känner efter ett bra träningspass. Träningen kan vara så enkel, man behöver inte krångla till det.

Anna

Min träningshistoria, framförallt den som handlar om löpning började i vuxen ålder och har haft olika drivkraft och motivation genom åren. Allt ifrån att komma i form, att bli snabb, att orka länge, att använda det som en ventil i vardagsrutinerna till att bli en av rutinerna. Och det är just det jag älskar med löpning. Att den kan motiveras av föränderliga drömmar och behov. Enligt mig finns det alltid något av få ut av löpningen. Just nu vill jag springa långt och länge och ibland vill jag bli snabb och kör mer specifik intervallträning. Men framförallt så mår jag bra av att springa och det är den drivkraften jag tar med mig som  ledare i intervallgruppen och som medlöpare i löpklubben. Jag har över tre års erfarenhet av att leda löpgrupper, är diplomerad löpcoach och har även gått tränarakademins utbildning ”löpkunskap och träningslära”. Jag ser fram emot att peppa, motivera, heja och hjälpa klubbens medlemmar mot sina mål , vad det än må vara.